Showing posts with label Opreating System Question. Show all posts
Showing posts with label Opreating System Question. Show all posts

Saturday, 18 August 2012

OPERATING SYSTEM ENTRANCE QUESTION !!


Operating System Entrance Question 

Q1: WHICH OF THESE Windows 9x FILES ARE TEXT FILES?
A) HIGHMEN.SYS                                                             B) MSDOS.SYS
C) CONFIG.SYS                                                                  D) COMMAND.COM
ANS:  (B) & (C)

Q2: WHICH UTILITY IS USED TO PARTITION A NEW HARD DRIVE IN Windows 95?
A) Fdisk                                                                                                B) FORMAT
C) PARTITION MANAGER                                             D) Windows EXPLOXER
ANS: (A)

Q23: HOW ARE HIDDEN FILES UNHIDDEN IN Windows 95?
A) TOOLS, OPTIONS, SHOW ALL FILES
B) Windows EXPLOXER,VIEWS , OPTIONS, SHOW ALL FILES.
C) Windows EXPLOXER, FILE, PREFERENCES, UNHIDE ALL FILES.
D) CONTROL PANEL, DEVICE MANAGER, FILE ATTRIBUTES, UNHIDE.
ANS: (B)

Q24: WHY IS THE SEMICOLON USED WHEN EDITING THE WIN.INI  FILE?
A) INSERTS A COMMENT LINE.
B) PREVENTS A DEVICE DRIVER FROM LOADING.
C) CONNECTS TO DEVICES LOADING IN WINDOWS.
D) PAUSES THE WIN.INI FILE WHILE LOADING WINDOWS.
ANS: (A) & (B)

Q25: IN WHICH DIRECTORY ARE LOCAL USER PROFILE SETTINGS STORED BY DEFAULT IN WINDOWS 2000?
A) C:\USERS                                                                       B) C:\NETLOGON
C) C:\WIN NTUSER.DAT                                                 D) C:\Documents and Settings
ANS: (D)

Q26: WHAT TYPE OF MEMORY STORES DATA IN A SWAP FILE ON A HARD DRIVE?
A) HIGH MEMORY                                                           B) VIRTUAL MEMORY
C) EXTENDED MEMORY                                                 D) RANDOM ACCESS MEMORY
ANS: (B)

Q27: WHICH SERVICE MUST BE INSTALLED ON A WINDOWS NT 4.0 SYSTEM TO ALLOW THE Dialup NETWORK ACCESS?
A) Net BEUI                                                                        B) IPX/SPX.
C) REMOTE ACCESS SERVICE                                       D) Dialup NETWORKING V 1.3.
ANS: (C)

Q28: WHICH OF THE FOLLOWING NETWORK PROTOCOLS ARE INCLUDED WITH WINDOWS 2000?
A) DEC NET                                                                         B) NWLINK
C) Net BEUI                                                                        D) APPLETALK
ANS: (B), (C) & (D)

Q29: ON A WINDOWS 2000 CLIENT COMPUTER, WHICH OF THE FOLLOWING METHODS CAN BE USED TO MAP A DRIVE LETTER?
A) RIGHT CLICK My Computer                                    B) RIGHT CLICK CONTROL PANEL
C) RIGHT CLICK MY NETWORK PLACES                    D) RIGHT CLICK NETWORK AND Dialup CONNECTION.
ANS: (A) & (C)

Q30: WHICH COMMAND SHOULD YOU USE TEST CONNECTIVITY TO EVERY ROUTER b/w YOUR SYSTEM AND A DESTINATION SYSTEM?
A) PING                                                                                                B) ROUTE
C) TRACERT                                                                         D) WINPCFG
ANS: (C)

Q31: WHICH UTILITY SHOULD BE RUN IN WINDOWS NT 4.0 TO GET A COMPUTER’S IP ADDRESS?
A) TRACERT                                                                        B) NETSTAT
C) IPCONFIG                                                                      D) NBTSTAT
ANS: (C)

Q32: WHICH OF THE FOLLOWING Operating system COMES WITH INTERNET CONNECTION SHARING (ICS)?
A) Windows 98                                                                  B) Windows 98SE
C) Windows 2000                                                             D) Windows NT 4.0
ANS: (B)

Q33: WHICH PROTOCOL NEEDS TO BE INSTALLED FOR INTERNET ACCESS ON A NETWORK?
A) TCP/IP                                                                             B) TELNET
C) IPX/SPX                                                                          D) Net BEUI
ANS: (A)

Q34: YOU SEE A DIALOG BOX ON YOUR Windows NT 4.0 WORKSTATION STARTING THAT Dr. WATSON HAS DETECTED AN ERROR AND IS CREATING A LOG FILE. WHERE CAN YOU FIND THE FILE TO REVIEW WHAT HAS CAUSED THE ERROR?
A) C:                                                                                      B) C:\WinNT
C) C:\WinNT\system                                                      D) C:\WinNT\system32
ANS: (B)

Q35: A PROGRAM REQUESTS MEMORY THAT THA MEMORY MANAGER CANNOT PROVIDE IN Windows 9x. THIS IS REFERRED TO AS A ……………….. .
A) PAGE OUT                                                                     B) PAGE FAULT
C) DISK BLOCK                                                                   D) RAP BLOCK
ANS: (B)

Q36: WHICH OF THE FOLLOWING CAN VIRUSES INFECT?
A) CD-ROM                                                                         B) BOOT Sectors
C) System FILES                                                                                D) WRITE PROTECTED FLOPPY
ANS: (B) & (C)

Q37: A CUSTOMER COMPLAINS THAT WINDOWS 9x FREQUENTLY REPORTS KERNEL32.DLL ERRORS . TO SOLVE THIS, DELETE……………..AND REBOOT. IT WILL RECREATE ITSELF.
A) System FOLDER                                                           B) KERNEL32.DLL
C) Win32.swp FILE                                                           D) WINDOW DIRECTORY
ANS: (C)

Q38: ON A WINDOWS 9x COMPUTER, WHICH ACTION CAN YOUTAKE TO PRINT A DOCUMENT WITHOUT SPOOLING THE PRINT JOB?
A) SET THE PRINTER TO FULL-DUPLEX MODE.
B) SET THE PRINTER TO HALF-DUPLEX MODE.
C) SELECT ‘Disable Spooler’ IN THE SPOOL SETTINGS DIALOG BOX.
D) SELECT ‘PRINT DIRECTLY TO THE PRINTER’ IN THE SPOOL SETTINGS DIALOG BOX.
ANS: (D)

Q39: YOUR CUSTOMER CALLS AND EXPLAINS THAT HE CAN’T DISPLAY AN ENTIRE WEB PAGE EVEN THOUGH HE HAS A 17 INCH MONITOR. HE HAS TO USE THE SCROLL BARS TO GO FROM RIGHT SIDE TO THE LEFT SIDE. WHAT CHANGE WOULD YOU MAKE TO DISPLAY SETTINGS.
A) CLICK ADVANCED AND CHANGE TO LARGE FONT.
B) CLICK ADVANCED AND CHANGE THE SCREEN SIZE.
C) SLIDE THE SCREEN AREA BAR OVER TO 800 BY 600.
D) ADJUST CONTRAST CONTROL UNTIL THE SCREEN HAS SHRUNK IN SIZE.
ANS: (C)

Q40: IF A NETWORK CARD IS PHYSICALLY INSTALLED IN A WINDOWS 98 COMPUTER AND THERE IS NO NETWORK CONNECTIVITY, WHAT SHOULD YOU DO TO FIND OUT THE DEVICE IS FUNCTIONING CORRECTLY?
A) RUN NET CONFIG.
B) LOOK AT THE DEVICE MANAGER.
C) CHECK NETWORK NEIGHBOURHOOD.
D) CHECK DIALUP NETWORKING PROPERTIES.
ANS: (B)

Q41: A USER UNINSTALLED AN APPLICATION IN WINDOWS 98 AND IT STILL APPEARS IN THE START MENU. HOW DO YOU REMOVE IT?
A) SHUT DOWN AND REBOOT THE PC.
B) DELETE THE ITEM IN THE DEVICE MANAGER.
C) RIGHT CLICK THE MENU ITEM ON THE START MENU AND SELECT DELETE.
D) RIGHT CLICK THE TASKBAR, CHOOSE PROPERTIES AND CLICK REMOVE UNDER CUSTOMIZE START MENU.
ANS: (C) & (D)

Q42: WHAT SHOULD YOU DO FIRST WHEN A PRINT JOB IS STALLED IN WINDOWS NT4.0?
A) RESTART THE PC.                                                        B) RESTART THE SPOOLER.
C) TRY ANOTHER PRINTER CABLE.                             D) TRY ANOTHER PRINTER DRIVER.
ANS: (B)

Q43: YOU TRY TO BOOT FROM A DISKETTE AND RECEIVE THE FOLLOWING ERROR MESSAGE “BOOT: could not find NTLDR, please insert another disk.” The disk was formatted under………….. .
A) DOS                                                                                  B) Windows 98.
C) Windows 95.                                                                 D) Windows 2000.
ANS: (D)

Q44: WHICH FILE MUST BE PRESENT IN ROOT DIRECTORY OF THE SYSTEM PARTITION IN ORDER FOR WINDOWS NT4.0 TO BOOT?
A) NTLDR, BOOT.INI, NTDETECT.COM
B) IO.SYS, MS-DOS SYS, NTDLR, SYSTEM
C) IO.SYS, MS-DOS SYS, BOOT.INI, COMMAND.COM
D) NTLDR, COMMAND.COM, BOOT.INI, NTDETECT.COM
ANS: (A)

Q45: THERE ARE FOUR CRITICAL COMPONENTS TO PLUG AND PLAY: Operating System, BIOS, DEVICE DRIVERS, AND…………………… .
A) SCANDISK                                                                      B) DATA KEEPER
C) SOFTWARE PERIPHERALS                                        D) HARDWARE PERIPHERALS
ANS: (D)

NOW !!You can download the copy of this article in pdf file by just click on below download link..
If still You have any query regarding  to this  article then please post your comment i will 100% reply back  you…..Thanks……:)

OPERATING SYSTEM INTERVIEW QUESTION !!


Operation Interview Question

Q1: THE READERS-WRITERS LOCKS ON SOLARIS ARE USED TO PROTECT DATA THAT ARE ACCESSED………………., BUT USALLY IN A …………………. MANNER.
A) INFREQUENTLY, READ ONLY           B) FREQUENTLY, WRITE ONLY
C) FREQUENTLY, READ ONLY           D) INFREQUENTLY, WRITE ONLY
ANS: (C)

Q2: WHICH ONE OF THE FOLLOWING IS CONSIDERED TO BE SYSTEMS software?
A) GENERIC                           B) FILE MANAGEMENT
C) DATABASE                                                        D) PRESENTATION
ANS: (B)

Q3: WHICH ONE OF THE FOLLOWING IS A SHORCUT COMMONLY USED TO SWITCH b/w PROGRAMS?
A) ALT + SHIFT                                                                      B) Ctrl + SHIFT
C) Ctrl + Tab                                                                          D) ALT + Tab
ANS: (D)

Q4: WHICH ONE OF THE FOLLOWING IS THE MAIN FUNCTION OF A ‘driver’ FILE?
A) ENABLES SOMEONE TO LEARN WINDOWS                                                                                    
 B) ENABLES A SPECIFIC DEVICE TO WORK
C) CONFIGURES AUTO ROUTE ERPRESS
D) USED MAINLY FOR PC GOLF GAMES
ANS: (B)

Q5: WHICH ONE OF THE FOLLOWING Operating system USE PREEMPTIVE SCHEDULING?
A)Mac OS 8                                                          B) WINDOWS 3.x
C)Windows 95                                           D) DOS 6.0
ANS: (C)

Q6: IN Solaris 2 THERADS, EACH Lightweight Process IS CONNECTED TO.
A) EXACTLY ONE USER PROCESS                                              B) ONE OR MORE USER THREADS
C) EXACTLY ONE KERNEL THREAD                                           D) BOTH ‘B’ and ‘C’
ANS: (D)

Q7: ………………………… SUPPORTS ONE-TO-ONE MULTITHREADING.
A) Solaris B) OS/2
C) IRIX D) Digital UNIX
ANS: (B)

Q8: WHAT WOULD HAPPEN IF A THREAD IN A MULTITHREADING PROCESS RUNNING ON A SINGLE THREADED KERNEL MAKES A BLOCK CALL?
A) THE OTHER THREADS OF THE PROCESS WOULD CONTINUE TO RUN. B) THE ENTIRE PROCESS WOULD GET BLOCKED.
C) THE BLOCKING THREAD WILL GET KILLED.
D) THE BLOCKING THREAD WILL NEVER GET TO RUN AGAIN.
ANS: (B)

Q9: THREAD BELONGING TO THE SAME PROCESS SHARE THE
A) STACK B) DATA SECTION
C) REGISTER SET D) THREAD ID
ANS: (B)

Q10: A THREAD IS ALSO CALLED.
A) A VIRTUAL PROCESS B) A heavyweight PROCESS
C) A lightweight PROCESS D) NONE OF THE ABOVE
ANS:  (C)

Q11: A ……………….CONTROLS THE ORDER OF EXECUTION OF PROCESS.
A) PCB B) scheduling
C) kernel D) microkernel
ANS: (C)

Q12: WHEN YOU BOOT A COMPUTER YOU ARE
A) SUBMITTING A batch JOB. B) DEBUGGING A PROGRAM
C) LOADING THE Operating system D) KICKING IT IN FRUSTRATION
ANS: (B)

Q13: OS/2 IS.
A) SINGLE USER, SINGLE TASKING. B) MULTI USER, SINGLE TASKING.
C) MULTI USER, MULTI TASKING. D) SINGLE USER, MULTI TASKING.
ANS: (D)

Q14: A VIRTUAL MEMORY SYSTEM (VMS) MEANS
A) DATA IS COPIED FROM SLOWER R-O-M TO FASTER R-A-M
B) THE HARD DRIVE IS ACCESSED AS IF WERE R-A-M
C)  R-A-M IS ACCESSED AS IF WERE A HARD DRIVE
D) THERE IS NO UPPER LIMIT ON THE AMOUNT OF R-A-M ADDRESSED
ANS: (B)

Q15: THE Operating system PERFORMS TIME SHARING OF THE CPU. THIS IMPLIES THAT THE Operating system
A) ALLOCATES THE CPU IN TURNS TO PROGRAMS.
B) ALLOWS ONLY ONE USER TO WORK AT ATIME.
C) DISPLAYS A CLOCK SO THAT USERS CAN CHECK THE TIME.
D) SHARES A CLOCK WITH OTHER Operating systems.
ANS: (A)

Q16: THE METHOD USED TO REORGANIZE DATA ON A HARD DISK SUCH THAT DATA IN EACH FILE IS STORED ON CONTIGUOUS BLOCKS, IS KNOWN AS
A) DISK CACHING B) DEFRAGMENTATION
C) DISK COMPRESSION D) DISK DECOMPRESSION
ANS: (B)

Q17: THE CONCEPT OF VIRTUAL MEMORY
A) ALLOWS ONE USER TO USE ALL THE MAMORY AVAILABLE
B) ALLOWS Virtual Reality PROGRAMS TO RUN.
C) ALLOWS A USER PROGRAMS TO RUN ON ANOTHER COMPUTER WHICH IS CONNECTED ON A NETWORK.
D) PROVIDES A USER PROGRAM WITH AN ADDRESS SPACE LARGER THAN THA AMOUNT OF PHYSICAL MEMORY.
ANS: (D)

Q18: WHAT DOES VIRTUAL MEMORY DO?
A) USES HARD DISK SPACE FOR EXTRA MEMORY
B) USES SHARED PARALLEL PROCESSOR MEMORY
C) BORROWS MEMORY FROM OTHER SYSTEMS ON THE NETWORK 
D) USES VIDEO AND NIC ADDRESS SPACE AND SHARES AVAILABLE  MEMORY WITH OTHER SYSTEMS ON THE NETWORK.
ANS: (A)

Q19: WHICH ONE OF THE FOLLOWING FILE EXTENSION TYPES CAN BE RUN FROM THE COMMAND PROMPT?
A) .EXE B) .BAT
C) .DLL D) .RUN
ANS: (A) & (B)

Q20: WHAT MUST AN IDE HARD DRIVE HAVE IN ORDER FOR A PC TO BOOT?
A) ACTIVE PARTITION B) PASSIVE  PARTITION
C) DYNAMIC PARTITION D) EXTENDED PARTITION
ANS: (A)

Now !! You can download the pdf file of all these question by just click on below download link..

If still You have any query regarding  to this  article then please post your comment i will 100% reply back  you…..Thanks……:)

Thursday, 9 August 2012

OPERATING SYSTEM QUESTION ANSWER !!

Hello Friends ! As i told you that i will explain everything in this blog.Now today i am going to tell u about Computer Entrance Exam Question with answer.These are the generally question which is ask freely in interview and in the every entrance exam. These all question are relating to networking.


  


Operating System Question !!
Operating System:
                      The interface between user and hardware is known as operating system.

Now ! The question of operating system with answer all are given below..



Q1:WHAT HAPPENS TO THE FILES DELETED FROM THE RECYCLE BIN?


A) CLUSTERS ARE FLUSHED


B) THE FILES ARE MOVED TO C:\WINDOWS\TEMP
C) SECTORS OF HARD DRIVE ARE BLANKED\CRASHED
D) ASSOCIATED ENTRIES IN THE FAT ARE REMOVED
ANS:(D)

Q2: WHICH GUI TEXT EDITOR CAN BE USED TO EDIT THE WIN.INI AND AUTOEXEC.BAT FILES?
\A) SYSPAD                                        C) SYSEDIT

B) NOTEPAD                                     D) REEDIT
ANS: (B)&(C)

Q3: SCAN DISK CHECKS AND FIXES…….
A) TAPE DRIVES                                C) CD-ROM DRIVES
B) HARD DRIVES                               D) DVD ROM DRIVES
ANS: (B)

Q4: WHERE IS THE D/R COMMAND LOCATED?
A) C:\WINDOWS                               C) C:\WINDOWS\SYS.
B) COMMAND.COM                        D) C:\WINDOWS\COMMAND
ANS: (B)

Q5: WHICH WINDOWS 2000 TOOLS CLEAN UP OLD TEMPORARY INTERNET FILES?
A) DISK CLEAN UP WIZARD              C) INTERNET CONNECTION WIZARD
B) TEMP. FILE MANAGER                 D) CONTROL PANEL, INTERNET OPTIONS
ANS: (A) & (D)

Q6:  WHICH COMMAND ALLOWS YOU TO VIEW OR EDIT CONFIGURATION FILES?
A) SYSEDIT                                         C) REGEDIT
B) CFGEDIT                                           D) AUTOEDIT
ANS: (A)

Q7: WHICH UTILITY IS THE BEST FOR EDITING WINDOWS 95 REGISTRY?
A) EDIT                                                   C) REGEDT 32
B) REGEDIT                                            D) DEVICE MANAGER
ANS: (C)

Q8: WHICH BACKUP METHOD IS QUICKEST AND REQUIRES THE LEAST AMOUNT OF BACKUP STORAGE SPACE?
A) DAILY                                                                   B) NORMAL
C) DIFFERERENTIAL                                                D) INCREAMENTAL
ANS: (D)

Q9: HOW IS THE DISK DEFRAGMENTER UTILITY STARTED IN WINDOWS 9X?
A) START, PROGRAMS, DEFRAGMENTER
B) RIGHT CLICK ON DRIVE, DISK DEFRAGMENTER
C) RIGHT CLICK ON DRIVE, PROPERTIES, TOOLS AND DISK DEFRAGMENTER
D) START, PROGRAMS, ACCESSORIES, SYSTEM TOOLS, DISK DEFRAGMENTER
ANS: (C) & (D)

Q10: WHAT INFORMATION IS MONITORED BY THE WINDOWS 95 APPLICATION, SYSTEM MONITOR?
A) ANTI-VIRUS APPLICATION                               
B) VIRTUAL  MEMORY
C) INTERRUPT SETTING                                         
D) NETWORK CLIENTS AND SERVER INFORMATION
ANS: (B) & (D)

Q11: WHICH OF THESE VOLUME TYPES ARE SUPPORTED BY WINDOWS 2000?
A) PARITY                                                  B) RAID-5
C) MIRRORED                                           D) SPANNED
ANS: (B), (C) & (D)

Q12: WHICH OF THE FOLLOWING FILE SYSTEM ARE SUPPORTED BY WINDOWS 2000?
A) NTFS                                                      B) CDFS
C) HPFS                                                      D) FAT32
ANS: (A), (B) & (D)

Q13: WHICH FILES DETERMINES THE MULTIBOOT CONFIGURATION OF WINDOWS 9X?
A) IO.SYS.                                                                   B) SYS.INI
C) MSDOS.SYS.                                                           D) CONFIG.SYS
ANS: (C)

Q14: WHICH KEYS STROKES SWITCH A USER BETWEEN SIMULTANEOUSLY RUNNING APPLICATION IN WINDOWS?
A) FN+TAB                                                                   B) ALT+TAB
C) CTRL+TAB                                                               D) SHIFT+TAB
ANS: (B)

Q15: WHICH TYPE OF FILE IS THE WINDOWS 9X REGISTRY?
A) FLAT TEXT FILE
B) RELATIONAL DATABASE
C) HIERARCHICAL DATABASE
D) SPREAD SHEET TEMPLATE
ANS: (C)

Q16: WHICH OF THESE WOULD BE FOUND IN THE AUTOEXEC.BAT FILE?
A) FILES=40                                                                B) PATH=C:\;
C) DOS=HIGH, UMB                                                 D) DEVICE=HIMEM.SYS
ANS: (B)

Q17: WHAT IS THE PROGRAM COMMAND TO INSTALL THE WINDOW 2000 RECOVERY CONSOLE AS A START UP OPTION IF THE CD-ROM IS DRIVE E?
A)E:\i386\SETUP.EXE\CONSOLE
B) E:\i386\SETUP.EXE\CONSOLE\INSTALL
C) E:\i386\SETUP.EXE\WINNT32.EXE\CMDCONS
D) E:\i386\SETUP.EXE\ WIN2000.EXE\RECOVERY
ANS: (C)

Q18: CONVERTING A DISK PARTITION TO FAT32 WITH DRIVE CONVERTER PROVIDES WHICH OF THE FOLLOWING ADVANTAGE OVER FAT16?
A) PROGRAM LOAD FASTER
B) FEWER RESOURCES REQUIRED
C) GREATER FILE SICURITY ALLOWED
D) INCREASED STORAGE EFFICIENCIES
ANS: (A), (B) & (D)

Q19: IN WHICH ORDER DO THE FOLLOWING ITEMS BOOT?
A) POST, BIOS, GUI, MBR
B) MBR, POST, BOOT SECTOR, GUI
C) BOOT SECTOR, POST, MBR, GUI
D) POST, BIOS, BOOT SECTOR, GUI
ANS: (A)

Q20: WHICH TASKS SHOULD BE PERFORMED BEFORE INSTALLING OR UPGRADING SOFTWARE?
A) COPY IO.SYS
B) CONFIGURATION SUFFICIENT HARD DISK SPACE
C) CONFIGURATION OS COMPATIBILITY
D) DETERMINE MINIMUM MEMORY REQUIRED
ANS: (B) & (C)

Q21: WHAT TWO GUI PATHE CAN BE TAKEN TO RENMAE A SHARED NETWORK PRINTERFROM WITHIN WINDOWS 9X?
A) MY COMPUTER, PRINTER
B) START, SETTINGS, PRINTERS
C) START, ACCESSORIES, PRINTERS, SYSTEM UTILITIES
D) START, ACCESSORIES, PRINTERS SETUP, SYSTEM TOOLS, PROGRAM
ANS: (A) & (B)

Q22: IN WINDOWS 9X, THE SYSTEM CONFIGURATION EDITOR IS USED TO VIEW AND EDIT WHICH OF THE FOLLOW FILES?
A) WIN.INI                                                          B) SYS.INI
C) MSDOS.SYS                                                   D) CONFIG.SYS
ANS: (A), (C) & (D)

Q23: WHICH OF THE FOLLOW OPERATING SYSTEM ARE UPGRADABLE TO WINDOWS 2000 PROFESSIONAL?
A) OS/2                                                                B) WINDOWS 9X
C) WNDS3.X                                                        D) WNDSNT4.0
ANS: (B) & (D)

Q24: WHAT FILES ARE REQUIRED TO MAKE A WINDOWNT4.0 BOOT DISKETTE?
A)NTLRD                                                              B) NTDETECT.COM
C) BOOT.INI                                                         D) OSLOADER.EXE
 ANS: (A), (B) & (C)

Q25: WHAT COMMAND CREATES AN EMERGENCY REPAIR DISK FOR WINDOWSNT4.0?
A) EBD.BAT                                                         B) EFD.EXE/S
C) RDISK.EXE                                                      D) ADD/REMOVE PROGRAM
ANS: (C)

Now !! You can download all these question in pdf format for permanent store in your computer just click on below download link..


I hope this post will help you !!
Thanx My friends !!
Take care..

If still you have some query regarding to this article then please post your comment after that 1 will 100 % reply back you...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites